W piątek miałam okazję uczestniczyć w kolejnych warsztatach Winiary (niestety to już ostatni raz w tej edycji). Tym razem czekała na nas dodatkowa niespodzianka, dzięki której poszerzyliśmy nasze kreatywne zdolności ; )
Każdy miał okazję przygotować osobisty zeszyt na przepisy, metodą scrapbookingu, pod okiem fachowców z tej dziedziny.
Praca nad przepiśnikami była świetną zabawą i na pewno będzie on dla mnie wspaniałą pamiątką ; )
Nie obyło się oczywiście bez gotowania, tym razem bez naszego udziału, ale swoje kulinarne triki zdradzał nam niezastąpiony szef kuchni p. Jerzy Pasikowski. Na koniec, mieliśmy jak zawsze okazję, degustować wszystkie przygotowane przez niego potrawy ; )
Żałuję, że ten rok tak szybko minął i obecna edycja Przyjaciół Winiary dobiegła już końca. Bardzo się cieszę, że miałam możliwość uczestniczyć w programie, udoskonalić swoją kuchnię (i nie tylko!), poznać wiele ciekawych produktów oraz nawiązać nowe znajomości. Dziękuję!
Niestety czas szybko płynie:)
Autor
Dokładnie 😀
bardzo fajna opcja z tymi warsztatami:)
Autor
To prawda 🙂
Super, trochę szkoda, że już się nie tworzy takich zeszytów z przepisami, które można by przekazać dzieciom 🙂
Autor
Dokładnie,w końcu teraz się bloguje 😀
zazdroszczę!!! fajny ten pomysł z zeszytem, zastanawiam się nad takowym, może kiedyś moja mała będzie chciała z niego skorzystać…?:)
poprosze o przepis na to cudo!
Autor
Muszę zapytać mistrza, bo ja creme brulee jeszcze nie przygotowywałam 🙂