Site icon marta-gotuje.pl

Fotorelacja – gotowanie z szefem kuchni Knorra


Zgodnie z obietnicą przedstawiam Wam fotorelację upamiętniającą miły czas spędzony w siedzibie Knorra.
Od samego początku byłam wprost zachwycona dekoracjami, które pojawiły się na stole, przy którym siedzieliśmy słuchając, jak szef kuchni wyjaśnia nam zalety stosowania naturalnych marynat do ryb i mięsa. Być może słowo naturalne wydaje wam się nieodpowiednim określeniem, ale marynaty nie zawierają glutaminianu sodu i ograniczają sól, co przyznam szczerze było dla mnie miłym zaskoczeniem ; )

Następnie udaliśmy się do kluczowego miejsca – kuchni, gdzie odbyła się degustacja.

Każda z blogerek oraz osób towarzyszących, otrzymała do wykonania inny przepis. Moim zadaniem było przygotowanie strudla ze śliwkami, a ponieważ uwielbiam słodkości, można powiedzieć, że trafiłam idealnie ; )

Mimo to początki w moim wykonaniu były  poważne…

Później, kiedy stres opadł i dzięki wsparciu miłego pana kucharza – Artura atmosfera zupełnie się rozluźniła.

Po skończonej pracy, przyszedł czas na degustację. Wybór przygotowanych smakołyków był ogromny.

Znalazł się również czas na zdjęcie z szefem kuchni – Piotrem Murawskim

oraz pamiątkowe zdjęcia ze wszystkimi uczestnikami.

To był naprawdę wyjątkowy czas : )

Exit mobile version