Zgodnie z obietnicą przedstawiam Wam fotorelację upamiętniającą miły czas spędzony w siedzibie Knorra.
Następnie udaliśmy się do kluczowego miejsca – kuchni, gdzie odbyła się degustacja.
Każda z blogerek oraz osób towarzyszących, otrzymała do wykonania inny przepis. Moim zadaniem było przygotowanie strudla ze śliwkami, a ponieważ uwielbiam słodkości, można powiedzieć, że trafiłam idealnie ; )
Mimo to początki w moim wykonaniu były poważne…
Później, kiedy stres opadł i dzięki wsparciu miłego pana kucharza – Artura atmosfera zupełnie się rozluźniła.
Po skończonej pracy, przyszedł czas na degustację. Wybór przygotowanych smakołyków był ogromny.
Znalazł się również czas na zdjęcie z szefem kuchni – Piotrem Murawskim
oraz pamiątkowe zdjęcia ze wszystkimi uczestnikami.
To był naprawdę wyjątkowy czas : )