Mam nadzieję, że pamiętacie jeszcze przepis na pulled pork, który niedawno dla Was przygotowałam? : ) Tym razem prezentuję Wam obłędnie pyszny sposób na jego wykorzystanie, czyli burgery z odrywaną wieprzowiną. Ilości składników musicie dopasować do własnych potrzeb i upodobań, podobnie jak kombinacje z przeróżnymi dodatkami. Nam najbardziej smakuje klasyczna, prosta wersja, prezentowana poniżej ; ) Polecam!!!
Składniki:
- Bułki maślane
- pulled pork
- pikle
- prażona cebula
- ketchup, musztarda
Mięso i bułki podgrzać w piekarniku. Bułki przekroić na pół, jedną część posmarować musztardą, drugą połówkę ketchupem. Na dolnej części ułożyć mięso, dalej pokrojone w plastry pikle. Posypać prażoną cebulką, przykryć drugą połówką bułki. Podawać od razu.
Smacznego : )
Dosownie dostałam ślinotoku…
Autor
🙂
Genialne <3
Autor
Dziękuję i polecam wypróbować 🙂
kanapka idealna na wielkiego głoda 🙂
Autor
Zdecydowanie 😀
Pyszności 🙂
Autor
Dziękuję 🙂
To musi być obłędne!
Autor
Jeden z naszych ostatnich hitów 🙂
Wygląda obłędnie! Chętnie bym takiego przekąsiła!
Autor
Były pyszne, polecam wypróbować 🙂
P R Z E P Y S Z N Y !
Autor
Dziękuję, miło mi, że smakował 🙂
Ale ładny ten Twój blog. Aż dziwo, że nie trafiłam na Ciebie wcześniej. Przepis też wyjątkowy, jak większość 🙂 Będę śledzić !
Autor
Bardzo mi miło, dziękuję 🙂
Zrobiłam pulled pork z Pani przepisu i przyznaję, że to najlepsze mięso jakie jadłam! sporo nam zostało na drugi dzień i w wersji hambirgerowej smakowalo chyba jeszcze smaczniej, dodałam też pomidora i sos barbecue – pyszka 🙂
Autor
Bardzo mi miło, dziękuję 🙂
This sounds lovely. Going to give this a go. thanks for sharing this recipe.
Simon
Dopiero spróbowałam szarpanej wieprzowiny, w tym połączeniu jest wprost genialna ❤️
Autor
My również uwielbiamy 🙂 Cieszę się, że posmakowało 🙂