Rewelacyjne, chrupiące gofry z 3 składników! Przepis nie zawiera mąki, dlatego świetnie sprawdzi się na diecie bezglutenowej lub keto. Gofry z mascarpone i masłem orzechowym są błyskawiczne do przygotowania, sycące i pięknie rosną, pomimo, braku mąki i proszku do pieczenia w przepisie. Polecam!!

Przepis na bezglutenowe gofry
Składniki (3 sztuki):
- 3 jajka (wielkość L)
- 125 g mascarpone
- 85 g masła orzechowego (100%)
Jak zrobić gofry bez glutenu
Wszystkie składniki wymieszać. Piec w rozgrzanej gofrownicy przez 6 minut.
Smacznego!


Pozostałe przepisy bez glutenu.
Więcej przepisów znajdziecie na moim kanale YouTube , Facebooku i Instagramie.
Pyszne i sycące zapisuję i będę ponawiać 🙂
Autor
Bardzo się cieszę, pozdrawiam 🙂
Mniam mniam ❤️
Autor
Cieszę się, że smakują 🙂