Zgodnie z obietnicą przedstawiam Wam fotorelację upamiętniającą miły czas spędzony w siedzibie Knorra.
Następnie udaliśmy się do kluczowego miejsca – kuchni, gdzie odbyła się degustacja.
Każda z blogerek oraz osób towarzyszących, otrzymała do wykonania inny przepis. Moim zadaniem było przygotowanie strudla ze śliwkami, a ponieważ uwielbiam słodkości, można powiedzieć, że trafiłam idealnie ; )
Mimo to początki w moim wykonaniu były poważne…
Później, kiedy stres opadł i dzięki wsparciu miłego pana kucharza – Artura atmosfera zupełnie się rozluźniła.
Po skończonej pracy, przyszedł czas na degustację. Wybór przygotowanych smakołyków był ogromny.
Znalazł się również czas na zdjęcie z szefem kuchni – Piotrem Murawskim
oraz pamiątkowe zdjęcia ze wszystkimi uczestnikami.
To był naprawdę wyjątkowy czas : )
Bardzo fajna dekoracja na stole… Super!!:)Widać,że świetnie się bawiłaś:)
zazdroszczę 😉 pozdrawiam:)
Autor
Na dekorację nie mogłam się napatrzeć!:D i rzeczywiście było bardzo fajnie!:)
Było niesamowicie! Zdjecia pięknę, jak i dekoracje. Pozdrawiam!
Ale Ci zazdrosze uczestniczenia w takim gotowaniu!!!
Gratuluje udziału! Chętnie bym wypróbowała tych smakołyków ze zdjeć, bo wyglądają zabójczo pysznie, aż zgłodniałam, a na noc nie powinno się jeść;D
Autor
To prawda, że na noc nie powinno się jeść, ale co zrobić kiedy wtedy najlepiej smakuje!:D